Hoʻopololei lauoho ʻaʻole hiki ke lawe lima ʻia –HS-208

I kēia mau lā, ʻo ka hapa nui o nā wahine e pono e mālama i ke ʻano o ka lauoho i kekahi hanana kūikawā. ʻoi aku ka nui o ke kaikamahine e makemake i kahi hao pālahalaha liʻiliʻi e hiki ke hoʻokomo i loko o ka ʻeke, i mea e hoʻokō ai i kēia koi mākou e hoʻomohala i kēia kumu hoʻohālike HS-208.

Mai ke ʻano liʻiliʻi ʻike mākou he mea hoʻopololei lauoho portable kēia, a he laka paʻa, hiki iā mākou ke hoʻokomo i kēia hao palahalaha i loko o kā mākou ʻeke, hoʻohana ʻia i kēlā me kēia manawa āu e makemake ai e hana i ka lauoho lauoho, e like me ka huakaʻi, ka launa ʻana, ka hana a me ka hālāwai.

Hiʻona

1He kūpono ka HS-208 USB straightener no nā ʻano lauoho like ʻole, e like me ka lauoho lahilahi, waena a pōkole a me ka tassel.Hiki i nā seramika kiʻekiʻe ke hoʻokuʻu i ka wela paʻa, hoʻemi i ka uila static, mālama i ka lauoho silky a pale i ka lauoho.hiki i ka ʻoihana ʻoihana o ka mea hoʻomehana ke hoʻokō i ka hopena hope loa, a hāʻawi i ka ʻili maʻemaʻe, e paheʻe wale i lalo i ka lauoho holoʻokoʻa me ka huki ʻole ʻana, lauoho no nā wahine.

2ʻO nā hiʻohiʻona paʻa a me ka honua maʻalahi e hoʻopiʻi i ka micro USB, mai hopohopo e pili ana i ka huakaʻi a puni ka honua. ʻO ke koho maikaʻi loa no ka huakaʻi, kūpono i kāu huakaʻi.Ua kūpono ka nui huakaʻi 8.6-ʻīniha (21.9cm) i loko o ka ʻeke lima, ka laka palekana a me ka pahu lawe e kōkua iā ʻoe e hana.

3Hiki ke hoʻololi ʻia: wela 160 ℃180 ℃He kūpono ka 200 ℃ no ka lauoho maikaʻi a pau, ka lauoho maikaʻi, ka lauoho maʻamau, ka lauoho mānoanoa a i ʻole ka lauoho lauoho.Hoʻokahi wale nō mea hoʻopololei lauoho hiki ke hoʻokō i kāu mau pono lauoho like ʻole.

4ʻO ka cordless USB charging] he maʻalahi ke lawe ʻana i ka mea hoʻoponopono lauoho liʻiliʻi cordless, ʻaʻole pono e hoʻopili ʻia.ʻO ka hoʻolālā hoʻolālā USB interface, pono ia i nā hola 3-4 e hoʻopiha piha.Hiki ke hoʻohana ʻia ma kahi o 30 mau minuke ma hope o ka hoʻopiʻi piha ʻana, a hiki i ka manawa standby ke lōʻihi e like me 50 mau minuke (ʻaʻole i hoʻohana ʻia ma hope o ka pau ʻana o ka mana).

5Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ka mea hoʻoheheʻe ʻia i loko o kou lauoho no ka hana ʻana i kahi huahana maʻemaʻe me ka ʻole o ka huki ʻana, ka hoʻopaʻa ʻana a me ka huki ʻana i ka lauoho.Hiki i ka mea hoʻopololei lauoho hoʻoheheʻe seramika ke hoʻopaʻa i ka makū o ka lauoho, hoʻomaʻemaʻe a paʻa i ka cuticle, e hoʻomālamalama i kou lauoho, olakino a i ke kūlana maikaʻi loa.


Ka manawa kau: Oct-01-2021