Kokua Lohe Neckband: Ho'ākāka hou i ka ʻoluʻolu a me ka hōʻoluʻolu

Ma kahi hoʻomohala holomua, ua hōʻike ka hui ʻo Ningbo ubetter i kāna mea hou loa i ke kahua o nā mea hoʻolohe.Kokua Lohe ʻAi.Hāʻawi kēia hāmeʻa kipi i kahi pae hou o ka ʻoluʻolu a me ka hōʻoluʻolu no nā poʻe me nā pilikia lohe.

Ua hoʻolālā ʻia ka Neckband Hearing Aid me ka noʻonoʻo ʻana i ke ʻano o ka nohona o ka mea hoʻohana.Ua hala nā lā o nā mea hoʻolohe ʻoluʻolu a ʻike ʻia ma hope o ka pepeiao.Hoʻomaha ʻoluʻolu kēia mea ʻoluʻolu a me ka noʻonoʻo a puni ka ʻāʻī, i ʻike ʻole ʻia e nā mea nānā.Me kāna hoʻolālā ergonomic, hāʻawi ka neckband i kahi kūpono palekana a ʻoluʻolu, e ʻae i nā mea hoʻohana e hele i kā lākou mau hana i kēlā me kēia lā me ka maʻalahi.

Akā ʻo ka mea e hoʻokaʻawale ai i ka Neckband Hearing Aid ʻaʻole wale kāna hoʻolālā, akā ʻo kāna hana leo ʻokoʻa.Hoʻolako ʻia me ka ʻenehana hoʻoili hōʻailona kikohoʻe kikohoʻe, hōʻoia kēia hāmeʻa i ke kani aniani akaka a me ka ʻike ʻana i ka ʻōlelo.Hiki i nā mea hoʻohana ke leʻaleʻa i ke kani ʻoluʻolu a kūlohelohe, inā ma nā wahi walaʻau a i ʻole nā ​​​​wahi mālie.

Eia kekahi, ʻo ka NeckbandKokua Loheua lako me nā hiʻohiʻona hoʻohui ʻokiʻoki.Me ka hiki ke hoʻokuʻi aku i nā kelepona a me nā mea hana ʻē aʻe ma o Bluetooth, hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻoheheʻe pololei i nā kelepona, nā mele, a me nā leo ʻē aʻe i kā lākou mau mea hoʻolohe.Hiki i kēia ʻenehana ke hoʻohui pono i ka mea hoʻolohe i ke ola o ka mea hoʻohana i kēlā me kēia lā.

Haʻaheo mākou i ka hoʻolauna ʻana i ka Neckband Hearing Aid, e hāʻawi ana i kahi hopena kūpono a ʻoluʻolu hoʻi no nā poʻe me ka nalo o ka lohe, ʻo kā mākou pahuhopu e hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke ola no kā mākou mea kūʻai aku, a ʻo kēia mea hou e hōʻike nei i kahi pae nui i mua i ka hoʻokō ʻana i kēlā.

E loaʻa ana ka Neckband Hearing Aid i nā ʻano koho i hoʻopaʻa ʻia e kūpono i nā pono lohe like ʻole.Manaʻo mākou e hāʻawi i kahi ʻike pilikino, e ʻae i nā mea hoʻohana e koho mai nā pae like ʻole o ka amplification, nā hoʻonohonoho leo, a me nā koho kala e hoʻohālikelike i kā lākou makemake pilikino.

Me ka hoʻokomo ʻana i ka Neckband Hearing Aid, hoʻohui pū ʻo ubetter i ke ʻano, hana, a me ka hana.Hoʻohiki ʻo ia i kahi au hou o nā mea hoʻolohe - kahi e hoʻopili pono ai i ke ʻano o ke ʻano o ka mea hoʻohana, me ka ʻole o ka hoʻopaʻapaʻa ʻana i ka maikaʻi.Manaʻo ka poʻe loea e hāʻawi kēia mea hoʻoheheʻe honua i ka poʻe me nā pilikia lohe e hoʻopili piha me ka honua a puni lākou.

Manaʻo mākou i ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ka Neckband Hearing Aid i nā mahina e hiki mai ana, a ua hoʻopuka mua ia i ka leo nui i loko o kamālama ola kinokaiaulu.E hoʻomau no nā hoʻolaha hou aku, ʻoiai ke hoʻomau nei ʻo Ubetter e wehewehe hou i ka ʻāina kōkua hoʻolohe me kāna kūpaʻa i ka hana hou a me ka hoʻolālā ʻana i ka mea hoʻohana.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-21-2023